Seksiseuraa live löydä ystävä

January 2 Jan

Seksiseuraa live löydä ystävä

seksiseuraa live löydä ystävä

Naisten kanssa on paljon helpompaa, heidän kanssaan voi olla oikeasti ystäviä. Mä olen kohta vuotias nainen Espoosta. Aikuistunut poika muutti syksyllä omilleen, joka aiheutti mulla jonkunlaisen kriisin - 'kukaan ei tarvitse mua enää'.

Ystäviä mulla on ihan vaan muutamia - tai oikeastaan tuttavia. Kuinka monta kertaa olen perunut menon jonnekin, kun ei viitsi yksinään lähteä. Oletteko eläkkeellä kun olette yksinäisiä? En tyrkytä itteäni kenellekkään , jos joskus kohdalle sattuu nainen joka on kiinnostunut minusta niin pitää tarkastella asiaa silloin. Hyvää jatkoa teille kaikille. Kyllä maalla on rauhaisaa asua. Missäpäin yksinäinen poikamies leivinuunia lämmittelee?

Mistä päin itse kirjoittelet? Tänäänkin oli niin kiire ettei kerennyt kuin käydä kotona syömässä ja takaisin töihin ja nyt pesulle ja sitten pikkasen iltapalaa ja nukkumaan kun aamulla on taas uusi työpäivä täynnä menoa.

No mutta herranjestas sentään ethän sinä sitten jouda kirjoittelemaan kun kun työ vie kaiken aikasi. Hyvä ystävä olisi kyllä hieno juttu, virkistäisi mukavasti tätä yksinäisyyttä. Olisiko sinusta Ystäväksi, mistäpäin lienet? Länsirannikolta puolensataa kilometriä sisämaahan. Eihän se välimatka mitään meinaa jos vaan kirjekyyhkyn siivet kantavat.

Vielä kun saatais joteski osoitteita vaihdettua niin tiedä vaikka Ystävän toisistamme löytäisimme? Kyyhkyt tosiaan kuljettaa kirjeet minne vaan, on vähän arveluttavaa tänne laittaa ositettaan koska täälläkin pyörii jos minkälaista porukkaa. No niin, keksippäs keino kuinka saadaan ne kirjekyyhkyt menemään oikeaan osoitteeseen niin kenties pystyisimme lievittämään toistemme yksinäisyyttä. Kerkiän minä sentään käymään kotona päivälläkin syömässä ja lämmittämässä mökkiäni.

Vaikea on saada kirjekyyhkynen oikeaan paikkaan! Toisinaan on näitä työn pätkiä ja vapaita on "joko" viikolla tai viikonloppuisin. Oletko Kainuusta vai vähän lähempää? Silti minullakin on matkaa Kalajoelle n. Iltapäivästä kuitenkin menen jatkamaan töitä. Onnistuisiko jos tekisi s Jatkakaa minä poistun takavasemmalle. Heleijaa nyt linjoilla on kaksi.

Toinen luovuttaa työn vuoksi, minkähän vuoksi toinen? Kainuusta päin olen, vapaa menemään ja tulemaan. Pienetkin viestit on iso ilo ja maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, joten se kuka haluaa keksii varmasti jonkin keinon miten yhteystiedot voidaan vaihtaa. No niinpä näyttää käyvän että ystäviä etsitään mutta sitten niitä ei tarvitakaan. Mutta ehkäpä se päivä paistaa vielä risukasaankin. Parempia aikoja odotellessa Joulunodotusta meille kaikille.

Ehkä vielä löydän Ystävän. Teilläpä on läpinäkyvät mielipiteenne johon itse en vastaa mitään. Joten TE olettekin parempia kuin minä kertomaan ajatukseni ja toiveeni tulevaisuudestani. Tämä tästä Joulun toiveestani: Teillä on paremmat mahdollisuudet kuin ittelläni. NO siinä meni Linnan juhlatkin , ja nyt on rääppijäiset muutaman viikon. Minulle se oli näytelmä siitä kuinka rahvas on hyvässä kunnossa saapua Resitentin linnaan koko kansan näytille. Eipä tämäkään osasto tuottanut toivottua tulosta, no menempä tässä eteenpäin ja kohti uusia tuulia.

Joulu tulee ja kohta taas päiväkin pitenee kesää odotellessa. Kaikkea hyvää teille sinne jonnekkin "jos " käytte enää lukemassa tätä viestiketjua. Ei maailmani tähän kaadu ;D ;D.

Tämä viestini on sinulle. Hämmästelin suunnattomasti edellistä kirjoitustasi jonka oletin olevan minulle ja nimimerkille "lähellä". Vedit mielestäni aikamoisia johtopäätöksiä muutamien rivien perusteella. Jos todellakin ajattelet niinkuin kirjoitit niin eipä sille voi mitään sillä jokaisella meistä on oikeus mielipiteisiin.

Katson palstan silloin tällöin, nyt olen katsonut sitä tietyistä syistä useammin, mutta ehkä myös minä pidän taukoa ja toivon löytäväni Ystävän. En syytä ketään täällä mediassa?? Live kontaktit on ollut myös myrkkyä , keskustelipa asiasta kuin asiasta.

Mikä suhteitten luomisessa on niin vaikeaa?? Uunin lämpö "tässä vaiheessa" on vastustamaton kokemus. Aamulla taas töihin on mentävä. Onnellista joulua kaikille ja tulevaisuudelle. Onko huhuilussasi kenties jotain sanomaa? Harvemmin täällä enää nykyisin, nähty jo miesten mielenliikkeet.

Kurkkaan jotain silloin tällöin, asustele en kuitenkaan. Etelä kutsuukin, harmi kun et "pääsekkään" mukaan, no ei se mitään. ET ollutkaan tosissaan saavuttaakseni minut ja tutustuaksesi minuun.

Aina ei käy onnen lahjat yhteen, mutta käytänpä omat lahjani yksin. Kenelle viestisi on tarkoitettu? Kohtaloko ohjasi minut kurkkaamaan sivulle vai mikä sillä kuten viimeksi katsoessani huhuili miehenmoinen, mutta sekään ei minulle. Ehkä tämäkään ei enää minulle, mutta sillehän ei sitten voi mitään. Hiton ukot kiusaa vaan sua, tai sitten jänistävät kun tyttö pyytää yhteystietoja. Tai sitten epäilevät kuka siellä oikeasti on, joku ilkeä trolli tai mies, täälä kun ei voi mistään olla varma.

Hei muuten onko sulla jollain treffipalstalla profiili? Niin se täytyy olla, arkoja hallahousuja. En ole karannut mihinkään , viestini on tarkoitettu "tässä vaiheessa" kaikkien luettaviksi, koska en tunne vielä ketään Nykyään on kaikilla niin kiire!

Edelliseen perustuen en pidä kiirettä olla täälläkään sivustoilla jatkuvasti. Kiusaamisesta en tiedä mitään?? Kyllä työelämän kiusaamiset minulle riittää, pitääkö kiusaamista jatkaa täällä?

Otan kantaa "jos" on tarvetta. Oikein rauhallista vuodenvaihdetta ja toivotan onnea vuodelle Huumorimielellä minä tuosta kiusaamisesta kirjoitin, älkää missään tapauksessa sitä tosissanne ottako. Vuoden viimeinen kurkistus ja kivoja asiallisia viestejä lukenut eri palstoilta aina silloin tällöin.

Joskus jotain kommentoinut, harvakseltaan kuitenkin. Vuosi on loppumaisisillaan, mitä se on elämääni tuonut sitä on hyvä ajatella vuoden vaihtuessa uuteen. Mitä vuosi tuo sitä en vielä onneksi tiedä. Kaikille teille niin virtuaalimaailmaan kuin todelliseenkin oikein paljon onnea, iloa ja terveyttä vuodelle Ystävälläni on miesystävä, joka ei halua tapailla kuin ystävääni, ei halua tutustua ystäväni ystäviin. Introvertti vai miten se sana oli, eli erakontapainen joka ei ihmispaljoudessa viihdy.

Vuosi on vaihtunut, loma vietetty ja työt alkamassa. Kas kas mitä täällä on? Kaikki on kadonnut "kuin" savu na taivaalle Teillä varmaan menee hyvin? Jatkakaa samaan malliin , niin minäkin menen yksinään , vailla kaveria. Uunin lämpö on seuranani joka ei ole pettänyt tänäänkään. Tuntuu että kiinnostustakin sulla olisi saada ystävä, puuttuuko uskallus aloittaa tutustuminen uusiin ehdokkaisiin, monilla yksinäisillä ei ole rohkeutta tarpeeksi. Vaikea on itse sanoa itsestäni mitään;D Silti toivon saavani itselle naisen rinnalleni.

Onneksi on työni vielä jota "SAAN" tehdä. On sitä muutakin elämää kuin tämä sivusto Hups jos Helunnaa tarkoitat mulla on munat, nimimerkki varmaan harhautti, ehdin viestin lähettää enkä huomannut korjata nimimerkkiä. Sori näitä joskus tulee huomaamatta. Mutta joo, tänne on arveluttavaa laittaa yhteystietoja kaikkien nähtäville, eikä täällä viitsi hirveän yksityisiä asioita kysellä eikä kertoa, ehkä joku treffipalsta on turvallisempi hakea ystävää. Hankalaa sieltäkään löytää satojen henkilöitten joukosta sopivaa, ukot pommittaa jokaista naista viesteillä kuin viimeistä päivää eläisivät, josta syystä naiset on nirsoja vastailemaan kaikille, hyvä asiallinen totuudenmukainen esitelmä itsestä ja sivistyneet tavat ottaa yhteyttä auttaa aina.

Se on hyvä että meitä on joka junnaan ja onnikkaan lähössä , silti meitä jääpi asemallehi oottelemmaan seuraavie onnikoita ja junnie.

Niin että "hölökyn kölökyn ja heikun keikun". Kaekille lukijoelle ja kirjoettajille tasapuolisesti ;D. Jokaiseen vaunuun löytyy matkustajia, niin se vaan menee. Puolisen vuotta viestittelin yhden naikkosen kanssa, pitkä välimatka tapaaminen oli hankalaa toisaalta hyvä niin, tämä typykkä paljastuikin hiljattain psyykeongelmaiseksi, alkoholikin tuntui maistuvan, itse en juo koskaa, lopetin yhteydenpidon parempi yksin kuin ongelmissa rypevän naisen kanssa jolla ei pää ole kunnossa.

Mutta, Toivossa on hyvä ellää sanoi lapamato, ehkä tuurintynkää tulevaisuudessa. Mikä siinä, että nämä sosiaaliset taidot on hävinnyt? Minä olen syntynyt väärien tähtien alla ja olen hyväksynyt sen,olen yksin enpä pahoita kenenkään mieltä.

Joskus sriivan ja kommentoin. Paljon olen menettänyt ei sille vaan voi mitään. Juttelen eläinten kanssa, eipä tule riitaa: Sama sopisi myös minulle jos olisi omia eläimiä. Onhan tietysti oravia, lintuja, jäniksiäkin mutta kovin arkoja ovat juttusille No väliäkö sillä missä asuu , silti sitä voisi lähestyä ja vaikka tavata kunhan saisi yhteystiedot.

Sitten olisi helpompaa olla yhteyksissä livenäkin Esim. Avaa väliaikainen s-posti vaikka s Kyllä oli suunta oikea, mutta tyrmäsit Yksinäinen. Miksi siis kyselet enää? Kiitos Pyhäsylvi, sait hymyn suupieliini viimeisellä lauseellasi: Voi kun kiva jos sait edes jotain pientä iloa.

Oli tässä vuoden vaihde ja matka tiedossa samaan kasaan. Ei passaa pyyhettä heittää kehään , tämä on tällaista sos. Lähden tässä töihin ja menen kevättä kohti ja seuraavaa lomamatkaa suunnitellessa. Kunhan "härkäviikot" on menneet ohi, silloin onkin JO kevättä rinnassa. Onnea vaan sinulle Naisentapainen.

Lähtekää reissuun niin saatte ystäviä melko lailla takuuvarmasti yleensä te jo hiukan erakoituneet. Reisaaminen ei aina ole mahdollista esimerkiksi sitovan työn vuoksi. On ammatteja joissa ei omaa aikaa ole, pakon sanelemaa erakoitumista ja yksinäisyyttä tai sitten ei.

Jaa - mä olen kyllä reissannut aika paljon yksin, enkä ole löytänyt läheisiä ystäviä. Pariskunnat ja perheet matkustavat keskenään, ja joskus olen nähnyt sellaisa v miehiä yksin reissussa. Olen aika seurallinen ja juttelen tuntemattomille. Tuttavapiirini on laaja, mutta en tunne sellaisia sinkkuja joiden kanssa voisi viettää aikaa. Jokainen tarvitsee ainakin yhden ystävän. Joku, joka sanoo suoraan missä mennään. Hei ystäviä saa, mutta oikeita tosiystävää ei.

Ja jos luulee saaneensa, sitten paljastuu totuus,niin minä olen mennyt hyvin varovaiseksi. Minäkin olen puhelias joskus liikaakin. Ihminen pettää ensiksi vaimo sitten ystävät.

Tällaisia me ihmiset ollaan,yksin on parempi olla. Nykyisin vain koiraan luotan;. Elämä ei aina suju käsikirjoituksen mukaan. Haaveet, toiveet, unelmat ne joskus on vain unohdettava ja tavallista arkea elettävä. Aina se ei ole ruusuilla tanssimista mutta voihan sitä tallustella neliapiloiden päälläkin. Mitäpä sitä enempää loppujen lopuksi tavoittelemaankaan.

Riittää kun on hyvä olla tänään, huomenna ja tulevina päivinä. Myötätuulta ja onnea elämään kaikille palstalaisille: Kun ette ota riskejä niin käsikirjoituksilla ei ole mitään merkitystä. TE "naiset" ette ota sitä riskiä ja kohdata kenestä olittekaan kiinnostunut.

En itse lähtisi yleistämään miehiä, joukkoon mahtuu niin helmiä kuin Riskejä saa ja pitää ottaa, jää itsekenenkin päätettäväksi milloin ja missä tapauksissa niitä haluaa ottaa. Hyvää päivänalkua kaikille palstalaisille: Mitä sinä etsit ystävää vai elämänkumppania?

Olen miettinyt,miksi ei voi olla naisella miesystävää siis ystävää? Mikä siinä on vaikeaa,mitä pelkäätte? Ystävä on luotettava,nuori tai vanha, mies tai nainen. Nytkin olisi mukava kun voisi jutella niitä tai näitä. Miehenpuolena pystyn jutteleen selvinkin päin maan ja taivaan väliltä,lenkillä tai,,. Samaa minäkin olen ihmetellyt, mitä naisentapainen hakee. Muutama viesti tässä ketjussa vaihdettu mutta aika tylyksi vastaukset muuttuu useamman viestin jälkeen. Ei tämä nyt oikein romanttiselle tunnu jota kertoo kuitenkin kaipaavansa.

Noh jokainen talustelee tyylillään. En ole tuo "Naisentapainen", mutta naisena kommentoin. Olen etsinyt kavereita myös miehistä, mutta he ovat aina halunneet myös seksiä. Kuitenkaan eivät ole halunneet parisuhdetta kanssani. Jos en ole suostunut seksiin, eivät ole halunneet enää tavata. Ehkä niitäkin miehiä on, jotka pystyvät naisen kanssa ystävyyteen ilman seksiä, mutta itse en ole sellaiseen törmännyt. Jotenkin tuli vaikutelma että kärsivällisyyttä ei juurikaan ole, olenko väärässä en tiedä.

Toisilla omat ytimiin pinttyneet tavat ja vaateet joita ei voi eikä saa piiruakaan muuttaa, toisen pitäis aina olla se joustava osapuoli.

Eikä täällä yleisellä palsatalla suhdetta rakenneta ei edes kirjoittelukaveri mielessä, mistä täällä sitten kirjoitat, säästä ei juuri muusta. Seksi, hyvinkin vanhat niin naiset kuin miehetkin pitää seksistä ja harrastaa seksiä aktiivisesti, toiset taas ei yhtään.

Yksin yksinäisenä ei ole kiva edes reissata, kaksin sekin olisi paljon mukavempaa, mutku sen mukavan kaverin löytäminen on niin helvetin vaikeaa, tavallisia rauhallisia löydä millään. En tiedä vastasitko minulle, ja mitä tarkoitit kärsivällisyyden puutteella.

Mä kaipaan ihan oikeaa parisuhdetta, jamutta pidän kyllä seksistä. Ne polut on jo koluttu, joissa harrastetaan irtosuhteita. Niissä miehet haluavat tavata vain silloin kun heidän tekee seksiä mieli, ja tasan niin pitkään kuin sitä saavat. Ihmisenä eivät halua tutustua. Miksi antaisin seksiä vastineeksi muutaman tunnin seuranpidosta. Ei se ole ystävyyttä. Yksinäisiä on paljon, en tiedä missä he kohtaisivat? En sinua tarkoittanut kärsivällisyyden puutteesta. Ei todellakaan ole ystävyyttä, nämä seksin vonkaajat on oma ryhmänsä, täällä netin puolella saa olla tarkkana harva edes itsestään totuudenmukaisesti koko totuutta kertoo.

Ai jaa,eikö aikuinen mies voi olla naisen ystävä? Jännä jos on eronnut,ei saa tavata naista ystävänä,miksi? Minulle riittää luotettava ihminen. En ole väittänyt ettei saisi olla ystävä.

Ystävyys on ihan eri asia kuin ns vakipanosuhde, joita monet miehet etsii. Mä ilen valitettavasti törmännyt noihin seksiä ystävyyden nimissä vaativiin miehiin. Täällä ihmeteltiin vastauksieni muuttumista tylyksi.

Jaa, no jos sen vaikutelman olen antanut niin olen varmaan saanut myös tylyjä vastauksia. Naisentapainen olisi iloinen molemmista, jos löytyisi uusia ystäviä entisten lisäksi niin olisi hieno homma. Jos löytyisi vielä symppis elämänkumppani johon rakastuisin varpaista ylimpään hiustupsuun saakka se olisi jo enemmän kuin elämältä voisin toivoa. Olen käynyt konserteissa, lenkkeillyt, kahviloissa jne paikoissa mistä kumppania voisi katsella. Reissujakin olen rahavarojeni puitteissa tehnyt. Mutta, paikkakunnallani ihmiset näyttävät liikkuvan pariskunnittain mitä suurimmilta osin ja varattuihin en sotkeennu.

Joten silmiäni olen yrittänyt auki pitää enkä mikään tuppisuukaan ole. Siis, mitä minun pitäisi tehdä. Pirteitä pakkaspakkaspäiviä ihan jokaiselle: Hengähtä hetkeksi ja pirauta minulle tai tule käymään. Jutellaan mukavia eikä oteta vakavasti. Panen takkaan tulet ja paistama pihviä,sopiiko? Myöhemmässä tekstissä lupasin katselijan rooliin siirtyä mutta pakkohan tähän on vastata. Kaukana asut kuitenkin, tiedossani ei ole numeroa mihin rimpauttaisin. Takkatulet ja pihvi kyllä kelpaisivat mutta täytynee tyytyä nuotioon ja ostaa pöperöä yhdelle.

Tietoja kun on vaikea vaihtaa julkisilla palstoilla. Täältä on vaikea löytää "ystävyydelle" yhteistä säveltä ikäisistäni ihmisistä. Kaikki luulevat että täällä "yksinäiset" hakevat vain "pano seuraa"!!. Parhaaksi katson ettei mun tartte olla täällä lainkaan. Lomamatkoilla näkee parhaiten uusia ihmisiä joita ei ole nähnyt, lomamatkalla tulee uusia tuttavuuksia kasvotusten tehtyä ja vaihdettua tarvittavat yhteystiedot.

Mieleeni putkahti ajatus kun viestiketjua katselin. Mistä tieto että romantiikkaa haen? Joten teen kuten yksinäinen mieskin, pieni reissu paikallaan. Kotimaata toki suosin, talven kauneimpia päiviä katselen. Poistun palstalta katselijan rooliin, jatkakaa te joilla on asiaa toisillenne. Ystävyyttä, onnea ja iloa kaikille: Jossakin on SE jota en ole kohdannut. Samoin ja minä käyn seurakunnassa. Ei yksinäinen unta saa Ymmärrän kyllä että yksinäisyyttä esiintyy ja varsinkin pienillä paikkakunnilla missä kysyntä ja tarjonta ei kohta Jollain tavalla en itse kärsi yksinäisyydestä millään tavalla, voihan se olla että määrittelen asian väärin.

Minulle on suuri helpotus kun tulen illalla kotiin töistä että koti on tyhjä, en jollain tavalla kaipaa sinne ketään. Olen kuitenkin yltiösosiaalinen, pystyn keskustelemaan kenen kanssa tahansa ja oikeistaan mistä aiheesta tahansa.

Hyvin usein heitän jotain juttua hississä, kaupassa tai muuten vaan täysin vieraiden ihmisten kanssa. Silloin tällöin minua katsotaan kuin hullua mutta kyllä useinmiten vastapuoli vastaa edes jotain Mitä sitten jos nolaa itsensä, on täysin mahdollista että sitä toista ei näe enää koskaa tai sitten käy tuuri ja saa uuden ystävän.

Kaikkien pitäisä jollain tavalla ymmärtää että kaikki ihmiset ovat tutustumisen arvoisia, tulevaisuus sitten näyttää onko kyseessä tyyppi jonka haluaa elämäänsä pidemmäksi aikaa. Minäkin olen todella yksinäinen yli v. Käyn harvoin yksin jossain kuten konsertissa, häpeän yksinäisyyttäni niin etten kerro siitä kenellekään. Tuttavia joiden kanssa vaihdan jonkun sanan joskus näen sattumalta, muutama fc- kaveri lähinnä työpaikalta, mutta ei ketään, joka kutsuisi mihinkään seuraksi tai muistaisi merkkipäivänä.

Kaiken kukkuraksi olen töissä alalla, jossa mestaruus ihmissuhde- ja tunnepuolella on itsestäänselvyys, minun onneton tilanteeni salassa kaikilta. Olen kai puoliksi introvertti ja puoliksi ekstrovertti, mutta baareissa en oikein viihdy. Keikoilla tykkään kyllä käydä, kunhan musiikki on mieluisaa. Pidän syvällisistä ja merkityksellisistä keskusteluista.

Toki niillekin on aikansa ja paikkansa, ehkä kahvin tai viininkin merkeissä. Myös retkeily luonnossa ja erilainen liikkuminen on mukavaa. Eläimet ovat lähellä sydäntäni. Kirjojakin tulee silloin tällöin luettua. Jos siis tosiystävä haen ystävää, en muuta sinulla on hakusessa, laitathan viestiä. Pilaviestejä en noteeraa mitenkään 0kvarkki0 gmail. Täällä 22vuotias äiti etsii äitikavereita. Olisi mukava saada vertaistukea,seuraa vaunulenkeille,kyläilemään,yms.

Itselläni on kahden kuukauden ikäinen poika,olis kiva jos sulla olis suurinpiirtein samanikäinen lapsi. Kiinnostaisiko littyä mukaan meidän whatsapp ryhmään? Ryhmä on vielä pieni,ja toivoisimme että sinne liittyisi lisää porukkaa. Ryhmä on avoin kaikille iästä,sukupuolesta uskonnosta tai ammatista riippumatta. Ainoana ehtona on että olisit aktiivinen ja kiinnostunut tutustumaan muihin. Toki jokaiseen juttuun ei tarvitse eikä pidäkkään vastata mutta tämmöinen ryhmä toimii parhaiten jos jokainen osallistuisi keskusteluun aina mahdollisuuksien mukaan.

Ryhmässä ei ole sääntöjä mutta koitetaan pitää keskustelu positiivisena Jos koet olevasi yksinäinen ja tarvetta tällaiselle ryhmälle jossa vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia, niin pistäppä sähköpostiini puhelinnumerosi niin lisään sinut ryhmään Tervetuloa! Olen avoin ja rento vuotias mies pk-seudulta. Tykkään vapaa-ajalla liikkua luonnossa, kierrellä autolla, jutella viinilasillisen ääressä yömyöhään kaikesta maan ja taivaan väliltä. Sekä pelaa biljardi ja pokeria ,Minulla on vanha talo missä houstaan kavereille noin kerran kk peli ilta.

Olisi kiva jos olisit kiinostunut tulla joku ilta viinilasille ja pari peli ja mukava jutteluseura. Laitahan sähköpostia, olisi kiva kuulla sinusta!

Oon tämmönen vuosiluokkaa oleva naishenkilö Helsingin lähettyviltä ja etin uusia tuttavuuksia ja juttuseuraa. Iältäsi voisit olla n. Mies tai nainen, ei väliä, vastaan kaikille, ei pilaviestejä…: Täällä kirjoittelee vuotias nainen, joka on huomannut, että kaikki kaverit on enempi ja vähempi kadonneet elämästä. Pari läheistä ystävää tietysti pysynyt matkassa mukana, mutta kaipaan silti lisää ihmisiä ympärille.

Eli löytyisikö täältä minulle uusia kavereita vaikkapa vaan lenkille, yksille, kahville, shoppailemaan, leffaan yms? Moro, täällä ois vuotias nainen, joka kaipais rentoa seuraa. Mä olen todella humoristinen ja mun huumoriin mahtuu lähes kaikki, mustaa huumoria myöten. Että kuivat korput, älkää vaivautuko! Älä pakota mua repiin ittestäs tietoa! Mutta ei mua haittais myöskään kahvitteluseura, mutta ensin haluan tutustua viestein.

Asun Tampereella, mutta ei sun oo pakko asua mun kanssa samalla alueella. En tuomitse sua iän perusteella, rohkeasti vaa jutteleen. Enkä tuomitse minkään muunkaan vastaavan perusteella, en ulkonäön, kulttuurin, uskonnon, en minkään perusteella! Luonne on se, mikä on mulle tärkeä. Vielä lyhysti lisää itestäni, niin tiedät, että voisko meillä kemiat kohdata.

Mä rakastan maalata, piirtää, askarrella, laulaa ja keräillä musiikkia. Kirjoitan paljon, tykkään erilaisista kahviloista, leivon usein, olen ammatiltani kokki ja olen realisti. Käyn salilla ja lenkeillä, pyörällä taitan melkein kaikki matkat. Oon sellanen joka haluaa olla avuksi kun sulla on huono hetki ja tarvit jotakuta, mutta oletan että se toimii myös toisteppäin!

Kommentit pois päältä artikkelissa Ystäviä Tampereelta Moikka! Kommentit pois päältä artikkelissa Hei: Juttuseurakin kelpaa eli juttelemaan voi myös tulla: Kommentit pois päältä artikkelissa Lappeenranta Moi. Kommentit pois päältä artikkelissa Kavereita Tampereelta Hei!

Jos samaistuit tähän lyhyeen tekstinpätkään, ota yhteyttä: Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia kavereita Heii Olen vesilahdessa asuva 18v tyttö ja etsin uusia ystäviä kenen kanssa voisi jutella Harrastan ratsastusta niin välillä en kerkeä heti vastaa En etsi suhdetta koska olen jo kihloissa Sukupuolella ei ole väliä mutta vain alle 30v tyyppit tulkaa puhuu Snap — kuosmanen. Kommentit pois päältä artikkelissa Ystävää: Sukupuolella ei ole väliä, mutta iällä on.

Toivon että ikä raja olisi: Voi tulla kyseleen ja jutteleen ihan mihin vaan näistä: Etsin kavereita ja ehkä jotain vakavampaa jos kemia löytyy Kommentit pois päältä artikkelissa Etsin kavereita ja ehkä jotain vakavampaa jos kemia löytyy Hei olen 22 vuotias mies henkilö, haluisin löytää seuraa esim.

Käydä kahville ,ulkona muuten vaan chillaa joten olisi kiva jos löytäisin sellaista henkilöä joka pystyy olla aktiivinen Snap. Kommentit pois päältä artikkelissa Ollaanko ystäviä? Biletys , matkustelu , shoppailu , ulkoilu Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia kavereita Helsingistä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia ystäviä Hei! Tykkään sellasesta rauhallisesta menosta, en oo mikään bilettäjä Oon vähän ujo eikä sosiaaliset tilanteet oo mun vahvuus, mut ku vähän tutustuu nii sanoisin että oon aika rento, huumorintajunen ja melko sarkastinen: Kommentit pois päältä artikkelissa Ystäviä pk-seudulta?

Äitikaveri , äitiystävä , Oulu Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Äitikavereita Oulusta Täällä 22vuotias äiti etsii äitikavereita.

Itselläni on kahden kuukauden ikäinen poika,olis kiva jos sulla olis suurinpiirtein samanikäinen lapsi nynnyliini gmail.

.

SUOMIPORNO AMATÖÖRI SUOMI KESKUSTA

PROSTATE MASSAGE HELSINKI ESCORT WARSZAWA

Zella - Sexkontakte mit Spanking Videos Mollige Dame 'Isabel' zebra maske sextreff. Swinger Club Fiagra. Category: Sexkino rheinböllen fremdgeh.

Kinoprogramm, Kino, Sauna und von einem ich 2;; Für erlebniskino 47 8 Kinos.

Uuden ihmisen kans keskustelemisesta ei yleensä tuu oikee mitään, sillä en keksi oikeen ikinä mitään sanottavaa. Olen vuotias mies Tampereelta. En ole himo harrastaja mutta tykkän pelaa biljardia,kalastuksesta,syksyllä käyn sienimetsässä aina kun pystyy. Basso, yleisesti myös Japani kiinnostaa Kulttuuri etcmyöskin pelailen aika paljon, ja vaikka ei harrastukseksi voi sanoa niin nukkuminen on mun fortte. Mistä tieto että romantiikkaa haen? Mielenkiintoinen kirjoitus tuossa linkissäsi. Kommentit pois päältä artikkelissa vuotiaat pk-seudun naiset!

Johanna tukiainen pillu treffejä