Oslo peniksen kidutus

April 18 Apr

Oslo peniksen kidutus

Välillä ruoskinta taukosi ja seurasi pahin — uuden kidutuksen odottaminen. Sitten raippa taas iski, yllättäen ja armottomana. Lopulta Jack vaipui pelastavaan tajuttomuuteen. Jack tajusi heti herättyään olevansa yhä kidutettavana. Hänet oli sidottu eräänlaisiin metallitikkaisiin, jotka oli taivutettu kaarelle ja asetettu lattialle niin, että pää ja jalat olivat lantiota alempana. Hän oli yhä alastomana ja ahdistava pallo piti suuta auki estäen puhumisen.

Lucy oli hänen vieressään ja otti juuri käteensä jonkin esineen. Se oli puisella kädensijalla varustettu rautatanko, joka hehkui punaisena kuumuuttaan. Lucy oli ottanut sen suoraan kaasugrillistä, jossa oli muitakin työkaluja kuumenemassa. Jack katseli kauhuissaan ja lumoutuneena, kun punahehkuinen rauta lähestyi hänen alastonta vartaloaan.

Lucy painoi sen lopulta pojan vasempaan kainaloon ja rauta poltti sihisten Jackin ihoa. Tuska oli käsittämätön ja ilman suukapulaa Jack olisi huutanut, minkä keuhkoista lähti. Nyt hänen oli tyydyttävä vain rimpuilemaan voimattomana kahleissaan. Lucy pani raudan takaisin kuumenemaan ja otti grillistä uuden työkalun, tällä kertaa pihdit.

Ensin nainen siveli kädellään Jackin tiukkoja vatsalihaksia ja nipisti sitten pihtien väliin kaistaleen niiden ihoa. Poika ei taaskaan voinut edes huutaa. Kidutus jatkui ja pian ympäri Jackin alastonta ja suojatonta vartaloa oli pieniä palohaavoja, joiden polttava kipu oli vaihtunut tykyttävään jomotukseen. Lucyn kädessä oli taas pihdit. Poika kauhistui ja pudisti päätään kauhuissaan. Lucy kuitenkin vain hymyili ja antoi pihtien lähestyä. Jack rimpuili turhaan, siteet pitivät varmasti.

Sittten pihdit puristuivat lihan ympärille. Mutta ei Jackin sukupuolielimissä, vaan sisäreidessä. Palohaava muistuttaisi olemassaolostaan joka askelella, mutta Jackin miehuus oli vielä tallella tuskasta huolimatta. Lucy poisti pallon, jotta Jack saattoi puhua.

Joko olet kypsä tunnustamaan? Et sinä meitä noin helpolla sumuta. Tuska ei siis avannut kielenkantojasi. Nyt saat levätä hieman ja sitten kokeilemme, josko täydellinen nöyryytys toimisi paremmin.

Sen sanottuaan Lucy irrotti pojan ja sulki tämän kidutushuoneen vieressä olleeseen pieneen selliin. Jack hämmästyi huomatessaan, että sellissä oli huopa, vettä ja hieman leipää.

Hän kääriytyi nopeasti lämmittelemään huovalla, söi leivän ja joi osan vedestä. Pakomahdollisuuksia ei ollut, joten hän jäi miettimään, mitä Lucyn lupaama nöyryytys pitäisi sisällään.

Pitäisikö hänen syödä ulosteita? Lopulta hän kauhusta huolimatta nukahti. Tarinahan on vaan parantunut: Jack havahtui unesta ja näki Carolinen seisovan sellin ovella. Jack joi nopeasti loput vedestä, ties milloin hän saisi lisää, ja käveli arkaillen sellistä takaisin kidutuskammioon.

Huoneessa oli Carolinen ja Lucyn lisäksi kaksi muutakin ihmistä. Toinen oli suunnilleen Jackin ikäinen pienikokoinen ja urheilullisen näköinen poika ja toinen parissakymmenissä oleva kaunis ruskeahiuksinen nainen. Molemmat olivat alasti ja pitivät raudoitettuja käsiään pään päällä.

Siitä hän alkoi kaataa ruskeaa siirappia toisen pojan päälle. Caroline kiristi raudat Jackin ranteisiin. Poika tajusi, että hän ei voisi täyttää käskyä muuten kuin nuolemalla, eikä hänellä ollut aikaa tuhlattavana, jos mieli välttyä rangaistukselta. Niinpä hän alkoi nuolla pojan alastonta vartaloa pitkin vedoin.

Nick värähti häpeästä ja nöyryytyksestä, mutta ei uskaltanut vastustella. Katsoessaan pojan kasvoihin Jack ymmärsi, että myös tämä oli saanut jo kokea kidutuksen tuskat. Jack nuoli ensin Nickin jalat, sitten selän, kädet, ylävartalon ja kasvot.

Nick värähteli inhosta, mutta seisoi yhä paikallaan. Siten oli pakaroiden vuoro. Hän oli tarkoituksella jättänyt ne välistä, mutta nyt oli kiire, kun Lucy katseli kelloa. Aikaa ei voinut olla enää paljon. Jack nieli nöyryytyksensä ja ryhtyi työhön.

Pakarat tulivat pian valmiiksi ja enää olivat jäljellä Nickin nivuset. Jack polvistui Nickin eteen. Tämä tajusi, mitä olisi luvassa ja yritti astua taaksepäin. Caroline kuitenkin piti häntä paikoillaan ja Jackin kieli kosketti avuttoman pojan kiveksiä.

Jack jatkoi nuolemista, kunnes Lucy tiuskaisi: Jackia päätettiin rangaista ensin ja hänet kiinnitettiin käsistä, jaloista ja kaulasta hammaslääkärin tuolia muistuttavaan metalituoliin. Sitten hänen nivusileen kaadettiin siirappia.

Alaston nainen polvistui Jackin viereen ja alkoi lipoa kielellään aluksi pojan sisäreisiä. Caroline käveli pojan toiselle puolelle neula kädessään. Jack lähes unohti meneillään olevan nöyryytyksen ja mietti, mihin neulaa käytettäisiin. Kauaa hänen ei tarvinnut arvailla, sillä Caroline tarttui hänen pikkusormeensa ja alkoi työntää neulaa hitaasti ja tuskallisesti kynnen alle.

Se oli täysin sietämätöntä, kun neula etsi hitaasti tietään kynnen alla. Lopulta se pysähtyi, mutta tuska oli yhä kova. Caroline otti uuden neulan ja tarttui pojan nimettömään.

Älä, älä viitsi, eiii! Sormi kerrallaan hän kävi läpi pojan kädet jättäen jokaisen neulan syvälle kynnen alle. Samaan aikaan Laura nuoli Jackin kiveksiä ja kalua, mutta häpeä ja nöyryytys tuntuivat Jackista sivuseikoilta verrattuna neulojen tuottamaan piinaavaan tuskaan.

P Ei voi kun jälleen kerran jättää toivomuksen, että toivottavasti tää jatkuu ja pian!: P Ettei vaan jää kesken! Pitkästä aikaa hyvä kinky-novelli. Jack roikkui taas ranteistaan ja jaloistaan kahlittuna samoin kuin aiemman ruoskinnan aikana. Neulat oli vedetty pois kynsien alta, mutta tuskallinen venyminen teki olon taas ahdistavaksi.

Lucy ja Caroline keskittyivät rankaisemaan Nickiä ja Jack sai katsella pojan kidutusta. Nick kiinnitettiin eräänlaiseen tuoliin. Tuolissa oli käsinojat, joihin pojan kädet kahlittiin ranteista. Jalat kiinnitettiin tuolin jalkoihin. Tuolin teki erikoiseksi se, että siinä ei ollut lainkaan istuinosaa. Sen sijaan siinä oli pystysuora ohut metalitanko kiinnitettynä suoraan istujan alle. Nick joutui siis kannattelemaan itseään reisi- ja hartialihaksillaan tai laskeutuisi tangon päälle.

Tanko oli sijoitettu täsmälleen peräaukon alapuolelle. Jack näki, kuinka Nickin lihakset jännittyivät ja pojan koko keho tärisi asituksesta, kun tämä yritti pitää itsensä riittävän ylhäällä. Caroline asetti kidutustuolin viereiselle pöydälle oudon sähkölaitteen, josta meni johto pistorasiaan. Laitteesta lähti sen lisäksi kaksi johtoa, joiden päissä oli samanlaiset pihtimäiset kuparikoskettimet kuin auton käynnistyskaapeleissa.

Itse laitteessa oli katkaisin ja säätövipu, jossa oli asteikko yhdestä viiteen. Vipu oli asennossa kaksi. Jack ymmärsi, että laitetta oli tarkoitus käyttää sähköiskujen antamiseen — mutta käytettäisiinkö sitä häneen vai Nickiin? Lucy otti toisen johdoista ja kiinnitti sen Nickin alla olevaan rautatankoon. Tämähän on vasta kidutuksen valmistelua. Mitenkähän paljon valitat, kun kidutus alkaa? Lucy ivaili kauhistunutta poikaa.

Sitten hän käänsi sähkölaitteen katkaisijan päälle. Seurasi odotus, kun Nick kamppaili pitääkseen itsensä irti sähköä johtavasta raudasta. Caroline käytti ajan hyväkseen panautumalla kiinni Jackin alastomaan vartaloon, sivelemällä pojan paljasta ihoa ja puristelemalla tämän kiveksiä. Jack ei juuri huomannutkaan tätä uutta nöyryytystä, vaan katseli lumoutuneena kärsivää Nickiä. Pojan kasvot vääristyivät tuskasta ja alaston vartalo tärisi, kun hän ponnisti kaikki voimansa välttyäkseen sähkökidutukselta.

Lopulta Nickin voimat eivät enää riittäneet, vaan hänen oli annettava periksi ja pästettävä itsensä vajoamaan rautatangon päälle. Kosketus sai Nickin huutamaan tuskasta ja tempautumaan ylöspäin kouristuksenomaisesti.

Poika pysyi kamppaillen ylhäällä hetken, kunnes voimat taas loppuivat ja sama kärsimysnäytelmä toistui. Nick taisteli tuskaa vastaan pitkään, kunnes ei enää jaksanut, vaan hänen oli pakko päästää tuskaa tuottava tanko tunkeutumaan sisäänsä ja kestää yhtämittaisen sähkövirran aiheuttama kärsimys.

Lopulta tajuttoman pojan pää retkahti rintaa vasten. Lucy irrotti sähköjohdot tajuttomasta Nickistä ja vaihtoi toisen pihtikoskettimen tilalle hieman lusikkaa muistuttavan työkalun, jossa oli kuminen kahvaosa, metallivarsi ja varren päässä parin sentin kokoinen metalilevy.

Jack ymmärsi, että sillä oli tarkoitus kosketella hänen alastonta vartaloaan niin, että sähkö kulkisi sen ja toisen, paikallaan pysyvän elektrodin välillä. Jack ei yllättynyt lainkaan, kun Lucy kiinnitti pihtikoskettimen hänen peniksensä päähän. Poika ymmärsi, että armon pyytäminen olisi turhaa, joten hän vain irvisti tuskasta terävien metallisärmien puristaessa armottomasti herkkää elintä.

Lucy kysyi sormeillen samalla pojan kiveksiä. Jack ei vastannut mitään. Tiedätkin jo, että se tekee kärsimyksen kovemaksi, nainen jatkoi ja Caroline sitoi pojan silmät. Jack odotti sähköiskua paljas vartalo pelosta täristen. Hän ei tiennyt, miltä se tuntuisi, mutta Nickin äskettäinen tuska todisti, että kokemus olisi hirveä.

Ja niin se olikin. Elektrodi painettiin Jackin tiukkoihin vatsalihaksiin. Kipu oli sanoinkuvaamaton, kuin tuli olisi käynyt pojan vatsan ja peniksen väliä. Jack olisi halunnut käpertyä kasaan, mutta kahleet estivät kaiken rimpuilun. Tuskaa kesti vain muutaman sekunnin, mutta se tuntui ikuisuudelta. Kivun lakattua Jack tunsi, kuinka veri valui kahleiden hiertämistä haavoista pitkin käsivarsia. Ja sitten tuli uusi sähköisku, tällä kertaa reiteen.

Iskuja tuli lisää ja lisää: Ja tietysti tuska tuntui aina koviten jatkuvasti rääkätyssä kalussa. Tunnustan ihan mitä vain ikinä haluatte. Sanokaa vain, niin minä tunnustan, kunhan tämä loppuu, poika vaikeroi. Elektrodi painettiin Jackin vasempaan kivekseen. Kipu oli kovempi kuin koskaan aiemmin ja Jack huusi. Lucy kysyi ja jatkoi: Elektrodi kosketti pojan oikeaa kivestä. Meillä on tunnustus valmiina.

Eräänä päivänä sain sähköpostiviestin, jossa kehotettiin avaamaan liitetiedosto sekä käymään eräässä nettisoitteessa. Viestissä todettiin minun ilmeisesti nauttivan kiduttamisesta ja samalla ilmoitettin, että nyt tulisin saamaan lopullisen rangaistuksen, enkä sen jälkeen enää kehtaisi näyttää alapäätäni kenellekään, jos siitä jotakin on vielä jäljellä. Liitetiedostossa oli kuvia minun aikaisemmista kidutuksistani ja samoja kuvia löytyi myös nettiosoitteesta. Kuvat alkoivat kiihottaa minua ja päätin, että taidanki suostua uuteen kidutukseen, ajattelematta sen enempää seurauksia.

Samasa kone ilmoitti uuden viestin saapumisesta. Siinä todettin, että taisit kiihottua. Minun käskettin seuraavana päivänä mennä läheisessä kaupungissa tiettyyn osoitteeseen ja alistumaan kaikkeen, mitä minulle siellä tehtäisiin. Nämä valmistelutoimenpiteet tulisivat kestämään noin kuukauden, jonka jälkeen olisin valmis lopullisiin toimenpiteisiin.

Seuraavana aamuna menin määrättyyn osoitteeseen jossa minut vastaanotti n. Tämä kehotti minua riisumaan itseni ja asettumaan tutkimuspöydälle. Katosta olevasta peilistä näin kun hän nopeasti parturoi alapääni paljaaksi. Sen jälkeen, hän otti neulan käteensä ja ruiskutti penikseeni jotakin puudutusainetta.

Todettuaan, että penikseni oli puutunut, hän painoi teräspiikin virstaputkeen ja painoi sitä puoliväliin penistä ja taivutti penistäni niin, että piikki tuli ulos. Tämän jälkeen hän pani penikseeni muovisen renkaan. Nyt sinut on sitten rengastettu, ilmoitti nainen nauraen.

Tulet olemaan täällä pari viikkoa, jotta voimme varmistua, ettei tule mitään komplikaatioita ja samalla sinulle tehdään muitakin toimenpiteitä. Parin viikon aikana minulta poistettiin karvat lopullisesti. Vatsaani oli tatuoitu iso ruoskan kuva ja lisäksi siinä oli irtileikatun peniksen kuva.

Kysyttyäni kuvasta, sain vastaukseksi vain ivallisen naurun. Peräsuoltani oli myös levitetty levittimien kanssa niin paljon, että naisen nyrkki meni helposti peräsuoleeni. Parin viikon kuluttua penikseni oli arpeutunut niin hyvin, että siihen voitiin panna lopullinen teräsrengas. Nainen totesi, että tämä rengas on nyt lopullinen, eikä sitä muuten saa pois. Huomasin, että kuseminen onnistui ainoastaan istuaaltani ja rengasta vetämällä, jolloin kusi tuli renkaan alapäästä.

Viikon kuluttua olin valmis luovutettavaksi kiduttajilleni. Kiduttajani, kaksi naista kiinnittivät renkaaseen ketjun ja veivät minut ulkona odottavaam matkailuautoon. Minut käskettiin makuulleeni auton lattialle ja ketju vedettiin auton kattoon kiinni. Penikseni ja kivesten ympäri vedettin kireä nahkahihna. Tämän jälkeen alkoi tuskaisa noin tunnin ajomatka, josta loppumatka oli kuoppaista tietä. Ketu oli kireällä katossa ja jokainen tärähdys teki kipeää kyrvässäni.

Pian kuitenkin kiristyshihnasta johtuen tunto alkoi hävitä vehkeistäni. Perille päästyämme, naiset totesivat nauraen tuleekohan tuosta enää kalua, kun on muuttunut niin mustaksi verenkierron estyessä. He poistivat nopeasti hihnan ja samlla tunsin pistelyä, kun veri alkoi kiertää. Naisia huvitti myös se, että rengas oli repinyt penistäni muutaman sentin. Penikseni repeytymä parani parissa päivässä.

Haßfurt. Hometown. Fkk Strand Gay Auf ne eigene Tests · Sybian sex anzeige hamburg sie holen. Diese Form des Lebens Pornovideo Kostenlos Sklavin sein muss mal wissen nur abgesehen. Hinten Arsch, Haarig feuer dass er sucht ihn erotik domina TraumPalais.

: Oslo peniksen kidutus

Oslo peniksen kidutus Jack lähes unohti meneillään olevan nöyryytyksen ja mietti, mihin neulaa käytettäisiin. Caroline kuitenkin piti häntä paikoillaan ja Jackin kieli kosketti avuttoman pojan kiveksiä. Jack joi nopeasti loput vedestä, ties milloin hän saisi lisää, ja käveli arkaillen sellistä takaisin kidutuskammioon. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä. Poika tajusi, että hän ei voisi täyttää käskyä muuten kuin nuolemalla, eikä hänellä ollut aikaa tuhlattavana, jos mieli välttyä rangaistukselta.
Oslo peniksen kidutus Porno heitai asian massage porn
Escort kajaani milla Nyt hänen oli tyydyttävä vain rimpuilemaan voimattomana kahleissaan. Hän oli yhä alastomana ja ahdistava pallo piti suuta auki estäen puhumisen. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Todettuaan, että penikseni oli puutunut, oslo peniksen kidutus, hän painoi teräspiikin virstaputkeen ja painoi sitä puoliväliin penistä ja taivutti penistäni niin, että piikki tuli ulos. Sormi kerrallaan hän kävi läpi pojan kädet jättäen jokaisen neulan syvälle kynnen alle. Kyrpäni ei saanut nousta seisomaan, jos näin kävi, minut ruoskittiin ratsupiiskalla välittömästi.
Jack yritti unohtaa nöyryyttävän tilansa, jotta saisi kalunsa seisomaan. Todettuaan tämän, naiset ilmoittivat, että olen heidän orjansa, he saavat tehdä minulle. Jack ei yllättynyt lainkaan, kun Lucy kiinnitti pihtikoskettimen hänen peniksensä päähän. Google on todella huono pornon etsimisessä, tuntuu, että siinä hakukoneessa on jokin pornoesto jatkuvasti kytkettynä. Se oli täysin sietämätöntä, kun neula etsi hitaasti tietään kynnen alla. Voit myös siirtyä Suomi

Oslo peniksen kidutus

Oslo peniksen kidutus